워3 자유게시판

Translating in Korean

Hello Korea!

I am writing articles for about a year now and they usually get posted on war3.replays.net and goodgame.ru

by friends translating in Chinese in Russian.

I'd like to find some Korean friends to work with as well. Would be just about translating articels about Korean players, or any important news you would like to know about... in korean.

I would like to know more WC3 Korean fans! :)

Do not hesitate to contact me :

twitter : twitter.com/UgriWC3

QQ : 3165247259

Thank you for your time,

~Ugri

Author

Lv.1 Ugrilainen  
200 (20%)

www.twitter.com/UgriWC3

Comments

프렌지
hi Ugrilainen  :)
번호 제목 글쓴이 날짜 조회 추천
5689 억강선생님, 건재하시다! 억강짱 6시간전 49 1
5688 OX 퀴즈 정답지입니다. Clem 10시간전 42 2
5687 퀴즈를 풀어봅시다~(심심풀이용) 댓글1 Clem 14시간전 72 3
5686 Once37님! CooLWiND 19시간전 72 1
5685 테레나스 lv 오밸이네요. 암흑이 22시간전 230 1
5684 선팔라 무한망치질 감상 댓글2 타워충 1일전 188 4
5683 맵핵 의심유저 만났네요 이번에도 너무 심증이 너무 심한 ㅋㅋㅋ... (추가 영상) wk살라딘 2일전 255 2
5682 제 점수는요~ (워크래프트3 프로즌쓰론 기말고사) 댓글2 트루샷 2일전 212 4
5681 Soju84님! 노루킬님! 댓글2 CooLWiND 2일전 215 1
5680 WCG, 태국 기자간담회서 공식 재개 선언 댓글1 Randgris 3일전 416 0
5679 만두님 저 팅김 댓글2 wk살라딘 3일전 310 1
5678 [유튜브] 2017 Hols Cup (홀스컵) 15회차 (2017-12-12) 트루샷 3일전 145 1
5677 11월 대회 상금 상품수령자분들께 댓글2 CooLWiND 3일전 199 2
5676 난 우리나라 선수들이 지는게 싫다! 댓글2 ㅇㅋㅍ 4일전 420 4
5675 NGTV Hols Cup 15회차 (12/12 화 PM 7:00 ) 대진표 댓글1 셔츠성애자 5일전 686 1
5674 워크래프트3 프로즌쓰론 과목 기말고사를 실시하겠습니다 댓글9 셀레네 5일전 553 8
5673 시험 정답지입니다. (문제를 풀기 전에 보지 마세요!) 셀레네 5일전 250 2
5672 인생게임 ... dakapo 5일전 202 2
5671 언데드 빌딩 애니메이션이 사라졌어요. 댓글3 인어아저씨 5일전 226 1
5670 쿨윈드배 3대3 대진표 댓글3 wk살라딘 5일전 245 2